Referencia

Eddigi munkáink

Itt láthatsz néhány oldalt, amelyet mi készítettünk. 

Reméljük, hamarosan a te gyönyörű weboldaladdal is büszkélkedhetünk.

Talán csak ötleteket merítesz, amelyekkel a saját elképzelésed gazdagítod. Talán már most is pontosan tudod, hogy milyen weboldalra van szükséged? Ha igen, örömmel segítünk neked felépíteni. Itt mondhatod el, milyen oldalt szeretnél.


Kardos Vendégház

Kardos Imre oldala

Egy zsombói vendégházat bemutató egyszerű, letisztult WordPress weboldal.

A Kardos vendégház egész évben nyitva áll a vendégek számára. Nyugodt, barátságos környezetben négy szobájával várja a látogatókat.


Sikerre Vezető Kft.

Regensburger Tamás oldala

Egy komolyabb weboldal online tanfolyami rendszerrel, időpontfoglalással, egyedi design-nal és videókkal.

A Sikerre Vezető Kft. weboldala segítség nyújt mindazoknak, akik nemcsak tanulni akarnak, hanem tudásokat forintokra váltani. Egyéni fejlesztés, videókurzusok, blog. Nagyszerű videók és egyedi grafikák színesítik az oldalt. Regensburger Tamás hosszú évek tapasztalatát adja át a fejlődni vágyóknak.


Pszichológia és Coaching

Molnár Zsuzsa coaching és tanfolyami oldala

Online tanfolyami rendszer és tanácsadásra kialakított oldal.

A Pszichológia és Coaching oldalán Molnár Zsuzsa nyújt neked segítséget életvezetési tanácsadással, önismereti vagy párkapcsolati coaching-gal, de a fogyni vágyók is felvehetik a kapcsolatot Zsuzsával, és leadhatnak jó pár kilót. Izgalmas online tanfolyamokat is találhatsz a Tranzakcióanalízis témaköréből - de a kínálat folyamatosan bővül. Ha csak olvasgatnál, nézd meg a  blogot!


Feldenkrais-tanfolyam

Perényi Csilla online mozgásműhelye

Online iskola.

Testünk érzékelése a Feldenkrais leckék gyakorlása során játékosan, kísérletezve finomodik. Mivel egyszererre osztjuk meg a figyelmünket, hogy megértsük a javasolt mozgást, érzékeljük, hogyan tudjuk azt a legjobban megvalósítani, és még jóleső mozdulatokra is törekszünk, bizony érdemes lelassulnunk. Perényi Csilla oldalán folyamatosan bővülő online feldenkrais mozgásleckék várnak rád.


Dalmarts

Helyi kozmetikai stúdió

Alap WordPress oldal időpontfoglaló rendszerrel.

Amikor a szépség magával ragad és mindent megváltoztat körülötted…
Mint egy háborgó óceán utáni csend. Ismered ezt az érzést.  Ugye? Ráctalanító rituálé, személyre szabott arc smink, sminktetoválás a Dalmarts oldalán.


Mindennapi NLP

Személyiségfejlesztés, kreatív írás, NLP, célkitűzés, Ericksoni hipnózis

Ez az oldal a "Full Turbó Marketingcsomag" előnyeivel rendelkezik.

Ezen a WordPress oldalon találhatsz blogot, webáruházat, online tanfolyamokat. 

Érdemes alaposabban is böngészned a Mindennapi NLP-nél, így jobban fel tudod térképezni, milyen lehetőségek rejlenek a WordPress-ben.


Nagy Belső Utazás

Online személyiségfejlesztő Kalandtúra

Ez az oldal a "Online iskola" kategóriájába sorolható.

Az NBU legfontosabb felülete az online tanfolyami modul, ahol 2016 óta folyamatosan jelennek meg újabb és újabb önfejlesztő gyakorlatok.

Az online programhoz élő találkozók is társulnak.


FilmAppeal

Stock videós és fotós oldal

Ez az oldal a "Full Turbó Marketingcsomag" előnyeivel rendelkezik.

A FilmAppeal pár hónapja indult, de máris jelentős követőtáborral rendelkezik. A webáruházában stock videókat lehet vásárolni, már megjelent az első online tanfolyama, s nagyszerű marketinggel rendelkezik.


Nemzetközi Shiatsu Iskola

Shiatsu és do-in oktatás Magyarországon

Egy korábbi weboldal teljes átalakítása online tanteremmel

A shiatsu a hagyományos kínai orvoslás tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze...


Lélekélettan

Online és élő tanfolyamok az egészség jegyében

Ez az oldal a "Full Turbó Marketingcsomag" előnyeivel rendelkezik.

A Lélekélettan oldalán élő és online tanfolyamokat, videókat és blogot találhatsz.  Fejlett marketingrendszere révén tízezres olvasótáborral rendelkezik ez az oldal.

>