Árajánlat? Vagy kész árlista?

Mi nem árulunk zsákbamacskát, de ha mégis, akkor azt is előre be fogjuk árazni.

Személy szerint nagyon nem szeretjük, amikor valamit vásárolni szeretnénk, és az árak helyet mindenhol csak azt látjuk: "Kérj árajánlatot!"

Nem félünk a kommunikációtól, tudunk árajánlatot kérni, de előtte szívesen tájékozódnánk az árak nagyságrendjéről.

Feltételezve, hogy te is hasonlóképpen gondolkozol, ugyanezt az elvet követjük. Természetesen képtelenség pontos árat mondani egy olyan szolgáltatáshoz, amit még nem rendeltél meg, mert nem tudjuk, hogy mire lesz szükséged, milyen egyedi igényeid vannak, de tudunk mondani egy nagyságrendileg helyes árat, amelyhez – ha nincs különleges kívánságod – tartani is fogjuk magunkat.

Ezen az oldalon igyekszünk a legjobb tájékoztatást adni a költségekről és díjakról. Vannak fix költségek, és változó díjak, de azt már most is eláruljuk, hogy a mi weboldalaink jelenleg 300 ezer Ft-nál kezdődnek, és 900 ezer Ft-nál tetőznek. Sőt, Kulcsrakész WordPress Weboldalaink már 118.000 Ft-os áron is elérhetők. Adott esetben ennél költségesebb oldal is készülhet nálunk, de akkor már komoly marketing és egyéb szolgáltatást is fogsz kapni, vagyis nemcsak az oldalad készítjük el, hanem dolgozunk is helyetted. Ebben az esetben azonban az oldalad jelentős bevételt termel majd neked. És persze egy alacsonyabb árfekvésű oldal is termelhet jelentős bevételt.

A fő kérdés az ár meghatározásában mindig az, mennyit dolgozunk mi vele, és mennyit te. Közben az is egyértelmű, hogy minél nagyobb munkát fektetünk egy oldalba, az annál jobban fog működni, és annál nagyobb bevételt termel.

Milyen költségekkel kell számolnod?

A weboldalad intelligens lesz, összetett és többfunkciós. Épp ezért a költségek is több tényezőből állnak majd. Ezek a következők:

  • A weboldal működésének a költségei, mint pl. a domain név vagy a tárhely. Ezeket a szolgáltató felé kell fizetned. (Kulcsrakész weboldal esetén a tárhelyet mi fogjuk fedezni.)
  • A weboldal elkészítésének a költsége, ez a mi munkadíjunk, ezt tehát mi fogjuk feléd számlázni.
  • Prémium építőelemek, pl. bővítmények, fizetési vagy videós platformok, extra szolgáltatások díjai – szintén a szolgáltatók felé tudod rendezni ezek díjait.
  • Általunk nyújtott extra szolgáltatások, például hírlevélküldő szoftver integrálása, egyedi marketingkampányok beállítása, szövegírás, stb. Ha ezekre szükséged van, akkor mi végezzük el a munkát, és a számlát is mi állítjuk ki.

Milyen szolgáltatót válasszak?

Konkrét javaslataink vannak ezzel kapcsolatban. Nem ismerünk minden szolgáltatót, de vannak jó és rossz tapasztalataink. Az elsődleges szempontok a stabil és megbízható szolgáltatás, a testreszabhatóság, valamit a gyors, kedves, és segítőkész ügyfélszolgálat.

A Thrive Themes bővítményeire (Thrive Suite előfizetés) mindenképpen szükséged lesz, a többi szolgáltatók esetében pedig ajánlásaink lesznek. Egyes esetekben bizonyos feladatokat csak meghatározott szolgáltatókkal tudunk elvégezni, más esetben te magad döntheted el, kit választasz.

Ezen az oldalon összeszedtük a legfontosabb információkat az ajánlott szolgáltatókról.

Két különféle konstrukcióból választhatsz weboldalt, ha velünk akarsz dolgozni.

Az egyik a "Kulcsrakész WordPress weboldal", amelyre a rendkívül alacsony ár jellemző. Ennek fejében egy előre beállított oldalt te magad tölthetsz fel tartalommal. Ezt a megoldást akkor ajánljuk, ha fontos kritérium az alacsony ár, és nem riadsz meg a weblapod szerkesztésétől. (Nagyon jól használható vizuális szerkesztőnk van, megtanítjuk használni.)

A másik kategóriában a hagyományos weblapcsomagjaink állnak, amelyeknek magasabb az ára, de gyakorlatilag mindent mi állítunk be, mi töltjük fel a kezdeti tartalmakat, neked csak el kell mondani, mit szeretnél. Ezeket a csomagokat akkor ajánljuk, ha nincs érzéked a számítástechnikához, vagy az idődet inkább a tartalomkészítésre szeretnéd fordítani, s ránk bíznád a weblapod.


Kulcsrakész WordPress oldalak

A Kulcsrakész WordPress weboldalaink ára egyszeri 118.000 Ft, a havi fenntartási díj 8.000 Ft (Ennek fejében nem lesz szükséged saját tárhelyre és a Thrive Themes díját is mi fizetjük, valamint a karbantartást és adatmentést is mi végezzük).

Amennyiben a Kulcsrakész WordPress weboldalak érdekelnek, további részleteket és demó odalakat is találhatsz, ha a lenti gombra kattintasz:

Amennyiben a hagyományos weboldalcsomagjaink érdekelnek, olvass tovább.


Weblapcsomagok

A könnyebb áttekinthetőség végett összeállítottunk neked néhány csomagot.

Mindezeken túl megtalálhatod a részletes árlistát is, így ha te nem egy csomagból választanál, hanem a saját igényeidnek megfelelő weboldalt állítanál össze, erre is lehetőséged nyílik.

A külföldi szolgáltatók árait mindig nettó árakban tüntetjük fel. Hogy miért abban, arról itt írunk.

Rejtett költségek nincsenek, de előfordulhat, hogy egy speciális igénnyel állsz elő, aminek viszont lehet díja.

A csomagokhoz ajánlott Thrive Suite előfizetéssel rendelkezned, amelyről bővebb információt a fejlesztő oldalán, vagy magyar nyelven itt találhatsz.

Alapcsomag

300.000 Ft

Thrive Suite előfizetés szükséges ehhez a csomaghoz.

Ez egy gyönyörű, testre szabott, minden alapvető WordPress funkciót tartalmazó, mobilra és tabletre optimalizált weboldal.

Bemutathatod rajta a vállalkozásodat, írhatsz blogot, megoszthatod a legfrissebb híreket, népszerűsítheted a termékedet vagy a szolgáltatásodat.

Webáruház

420.000 Ft

Thrive Suite előfizetés szükséges ehhez a csomaghoz.

Ez az alapcsomag kialakítása kiegészítve egy teljes értékű webáruház beállításával, kártyás, PayPal és átutalásos fizetési móddal, készletkezeléssel, fizikai és letölthető termékekkel.

Itt tehát mindent megkapsz, ami az alapcsomagban is benne van, továbbá feltelepítünk és beállítunk neked egy teljes értékű webáruházrendszert, amelyhez a WooCommerce WordPress bővítményt használjuk. Ez a bővítmény ingyenes, így nem jelent neked további költséget, ugyanakkor számos fizetős kiegészítőt lehet hozzá vásárolni, de ezekre nem lesz feltétlenül szükséged.

Online iskola

Tartalmazza a webáruházat is.

540.000 Ft

Thrive Suite előfizetés szükséges ehhez a csomaghoz.

Az alapcsomag kialakítása kiegészítve az online tantermi felület konfigurációjával, PayPal és bankkártyás fizetési móddal. Szöveges, audio vagy videós online tanfolyamok részére, nagyszerű felhasználói élményt nyújtva, valamint rendkívül felhasználóbarát adminisztrációs felülettel ellátva.

És ha egy igazán ütős weboldalt akarsz a vállalkozásodnak...

Amit csak el tudsz képzelni...

Full Turbó Marketing Weboldalcsomag

900.000 Ft

A weblapcsomagjaink önmagukban is értéket jelentenek a vállalkozásod számára. Mehetünk azonban ennél is tovább, ha a marketingfolyamatokat is be akarod indítani. Ebben is sokat tudunk neked segíteni.

Extra szolgáltatások

Hogy igazán beinduljon az üzleted

Listaépítés

60.000 Ft

Listaépítő szoftver beállítása és összekötése az oldallal. Az email marketing a weboldalad legerősebb szövetségese. Elengedhetetlen feltétele a növekedésednek.

Listaépítő kampány

120.000 Ft

Szeretnéd, hogy magától épüljön az olvasói adatbázisod? Szívesen felépítenél pár hét vagy hónap alatt egy értékes olvasókból álló több ezres listát?

Kulcsrakész megoldásunk van számodra, amely mindezt biztosítja majd neked. 

Személyre szabott automatikus ajánlatok

180.000 Ft

Egy különleges és igen hatékony marketing folyamatot szeretnél, amely az új olvasóidnak nyújt személyre szabott, csak általuk elérhető különleges ajánlatot? Szeretnéd, ha az oldalad úgy termelne jövedelmet számodra, hogy nem kell folyamatosan kampányokat építened?

Mindez lehetséges. Jól bevált, évek óta általunk is tesztelt módszert adunk át neked, amely miközben valós értéket nyújt a vásárlóidnak, folyamatos bevételt generál számodra.

Konverziós marketing szolgáltatás

megállapodás szerint

Ha nemcsak a listádat szeretnéd építeni, hanem jelentős bevételre is szert tennél, vagyis el akarod adni az oldaladon található termékeket és szolgáltatásokat, szorosabb együttműködés keretében erre is van lehetőség. 

Ez egy igen összetett szolgáltatás és csak korlátozott számú partnerrel tudunk együttműködni.


A fenti csomagok jó kiindulási alapot adhatnak a saját weboldaladhoz. 

Ha azonban szeretnéd jobban is átlátni, mi mennyibe kerül, akkor tekintsd meg a lenti árlistát, amelynek alapján a csomagjaink díjait is meghatároztuk.


Részletes árlista

WordPress oldal: 60.000 Ft

Egy alap WordPress oldal telepítése, beállítása. Ez nem tartalmazza a ThriveThemes bővítmények beállítását.

Amit tartalmaz a WordPress telepítésén túl:

  • SEOPress bővítmény telepítése
    WordFence bővítmény telepítése
  • Cookie figyelmeztetés telepítése
  • Email címek beállítása
  • SSL tanúsítvány beállítása (biztonságos weboldal)

ThriveThemes plugin-ok alapkonfigurációja: 90.000 Ft

Az összes plugin telepítése és alapvető beállításai. (Nem tartalmazza a személyre szabott beállításokat és integrációkat.)

Amit tartalmaz:

  • Az összes modul telepítése (Theme Builder, Architect, Quiz Builder, Leads, Ovation, Comments, Optimize, Ultimatum, Apprentice)
  • Thrive Comments aktiválása és magyar fordítások elvégzése
  • Alapvető tájékoztatás (elmondjuk, megmutatjuk, melyik modul mire való)

Prémium sablon + Design beállítása: 150.000 Ft

Thrive Theme Builder telepítés és teljes konfiguráció. Itt az oldalad teljes szerkezeti felépítése megtörténik az alapvető oldalak tekintetében, és kialakul a desing (külalak, megjelenés) is.

Az oldalt feltöltjük az általad biztosított tartalommal is, tehát egy teljesen funkcionáló, mobilra és tabletre optimalizált, testre szabott weboldalt fogsz kapni.

Amit ez a szolgáltatás tartalmaz:

  • Logo és favicon beállítása
  • "Brand color", vagyis az oldal fő színének a beállítása
  • Teljes tipográfia beállítása (betűtípusok)
  • Fejléc és lábléc beállítása
  • Általános oldal sablonjának a beállítása
  • Főoldal teljes beállítása
  • Blogoldal és bejegyzések oldalának beállítása
  • Kapcsolati oldal beállítása (design és működés)
  • "Rólunk" oldal beállítása
  • Webáruház (ha van) sablonjának beállítása
  • Online tanterem (ha van) design beállítása
  • Globális változók beállítása (pl. cím, telefonszám, ÁSZF, Adatkezelési tájékoztató, stb.)
  • Teljes körű tájékoztatás, betanítás (magad is meg tudod majd változtatni a legfontosabb elemeket)
  • Google Analytics és Facebook pixel integráció

Online tanfolyami modul teljes konfigurálása: 60.000 Ft

Thrive Apprentice modul telepítés és teljes integráció kártyás és PayPal fizetéshez.

Amit ez a szolgáltatás tartalmaz:

  • Az Apprentice modul telepítése
  • A modul általános beállítása, magyar fordítások elvégzése
  • Az online tanterem teljes design-jának beállítása
  • Az Email sablon beállítása (magyar szövegezéssel, ezt kapja a felhasználó, amikor megvesz egy tanfolyamot).
  • Betanítás (Hogyan hozhatsz létre saját tanfolyamot?)

PayPal fizetés beállítása: 15.000 Ft

Ezt a fizetési módot a WooCommerce webáruház rendszeredhez tudjuk beállítani. 

Kártyás fizetés beállítása: 15.000 Ft

Ezt a fizetési módot a WooCommerce webáruház rendszeredhez tudjuk beállítani. Az ajánlott szolgáltató a Stripe.

Listaépítés integráció: 60.000 Ft

Az általunk javasolt szolgáltató a Listamester. A listaépítés célja, hogy az oldalad különféle pontjain illetve bizonyos események létrejöttekor a látogatók feliratkozhassanak a hírleveledre. Ezt igény esetén úgy oldjuk meg, hogy ezeket a feliratkozásokat ne csak a hírlevélküldő rendszered érzékelje, hanem a WordPress oldalad is tárolja az információt, így személyre szabott tartalmakat mutathatsz az Olvasóidnak.

Amit ez a szolgáltatás tartalmaz:

  • A Listamesterben csoportok létrehozása
  • Az egyes csoportokhoz tartozó űrlapok létrehozása
  • A csoportok közötti szabályok meghatározása
  • Thrive Leads csoportok létrehozása a weboldalon (csak, ha kéred)
  • A Thrive Leads csoportok összekapcsolása a Listamester csoportokkal (csak, ha kéred)
  • Feliratkozási lehetőségek elhelyezése az oldalon.
  • A rendszer működésének ismertetése – de a Listamesterrel kapcsolatos kérdéseidre a Listamester ügyfélszolgálatától kaphatsz választ. Gyors, kedves és segítőkész válaszra számíthatsz tőlük.

Listaépítő kampány: 120.000 Ft

Marketingfolyamat automatizálása, mellyel a listád magától fog felépülni. Hogy a folyamatot felgyorsítsuk, Facebook hirdetést állítunk be, amelyet egy alacsonyabb összeggel is eredményesen tudsz használni, de természetesen ez csak egy opció.

Amit ez a szolgáltatás tartalmaz:

  • Ingyenes termék (pl. ebook) létrehozása (a tartalmat te adod)
  • Landing page készítése
  • Facebook integráció
  • Facebook konverziós esemény beállítása
  • Facebook hirdetések elkészítése, teljes szövegezés, és a kampány beállítása
  • Visszajelzések bekérése, automatizálása
  • Hírlevélküldés integráció

Személyre szabott automatikus ajánlatok: 180.000 Ft

Ez a szolgáltatás remekül kiegészíti a Listaépítő kampányt. A kampány eredményeként ugyanis hetente akár több száz új olvasót is szerezhetsz. Hogy ezek az olvasók mit kapnak tőled, az már egy másik kérdés. Pontosan erre a kérdésre nyújt választ a személyre szabott ajánlat.

Hogyan működik ez a funkció?

Miután egy új olvasó kerül az adatbázisodba, célszerű felépíteni a bizalmat felé, hasznos tartalmakkal ellátni őt, segíteni neki, amiben csak tudsz. Egy idő után aztán felajánlhatod neki az egyik terméked vagy szolgáltatásod, és hogy az ajánlat vonzóbb legyen, személyre szabott kedvezményt is adhatsz neki.

Az ajánlatról szóló kommunikáció két csatornán történik: Email-ben és a weboldalon. A kettő felületen időben összehangolt módon látható minden szükséges információ. A teljes kampány tíz napig tart, s ez alatt az idő alatt több hasznos információt küldhetsz az olvasónak email-ben. Az email-ben található linkek egy olyan oldalra vezetnek, amelyet kizárólag csak az adott olvasó láthat. Ha valaki más meglátogatja ugyanazt az oldalt, számára láthatatlan lesz az akciós ár. 

Mivel a folyamat 100%-ban automatizálható, a kampány beállítása után gyakorlatilag passzív jövedelemre fogsz szert tenni.

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás?

  • Thrive Ultimatum modul teljes konfigurációját
  • Thrive Leads modul teljes beállítását
  • Az email automatizmus beállítását
  • Teljes betanítást, hogy értsd, mi történik

Szövegírás: 36.000 Ft

Ha nem szeretsz írni, vagy nem tudsz jól fogalmazni, esetleg nincs erre időd, akkor bennünket is megbízhatsz a szövegírással. Nagyon jók vagyunk ebben, és örömünket leljük benne.

Az ár itt változó, de hogy tudj mihez viszonyítani, íme, néhány konkrét ár:

  • 5 levélből álló email sorozat (kb. 3000 leütés/email): 30.000 Ft
  • 4 db bejegyzés (3-5000 leütés/cikk + képek): 30.000 Ft
  • Landing page szövegezése (rövid - hosszú): 15.000 Ft - 45.000 Ft 

Karbantartás: havi 18.000 Ft-tól

Egy jó weboldal folyamatosan változik, fejlődik. Az általunk használt szolgáltatásokat szintén folyamatosan frissítik. Épp ezért fontos, hogy valaki foglalkozzon az oldallal. Így nem csak stabilabb, biztonságosabb és gyorsabb működésre számíthatsz, de újabb és újabb lehetőségek is nyílnak előtted.

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás?

  • A teljes WordPress rendszer és az összes bővítmény rendszeres frissítése
  • Rendszeres adatbázismentés (ha bármi történik, nem kell aggódnod)
  • Az esetlegesen felmerülő hibák javítása
  • Kommunikáció a szolgáltatókkal (magyarul és angolul), hibajegyek kezelése
  • Szükség esetén a tárhelyszolgáltatónál történő technikai ügyintézés, foglaltság ellenőrzése, stb.

Mitől függ a pontos díj?

A havonta fizetendő összeg a weboldal bővítményeitől és forgalmától is függ. Egy egyszerűbb oldalnál például, amely főként a blogra épül és egy két szolgáltatás eladására, a havi 18000 Ft-os díj nem emelkedik. Ha azonban az oldalon online tanfolyamokat értékesítenek, amelyhez számos fizetési opció be van állítva, jelentős mennyiségű felhasználó rendelkezik hozzáféréssel, ez a díj magasabb. 

Technikai ügyfélszolgálat: havi 25.000 Ft-tól

Ha a weboldalnak felhasználói vannak, akik regisztráció után bizonyos tartalmakat szeretnének elérni, például online tanfolyamokat vásárolnak, óhatatlanul is adódnak nehézségek. Talán nem tudnak belépni, nem találják a keresett tartalmat, nem értenek valamit.

Egy ilyen helyzetben fontos a gyors és szakértő segítségnyújtás. Amennyiben te ezt nem tudod, vagy nem akarod elvégezni, akkor számíthatsz ránk.

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás?

  • A weboldalon elhelyezett segítségnyújtási lehetőséget (élő chat, hibajegyek beküldése)
  • Az email-ekben és az oldalon is feltüntetett support@wordpressflow.hu támogatási email címen történő kommunikációt (egyedi email cím is beállítható, amelyen te is látod a bejövő megkereséseket)
  • A hibajegyek a WordPressFlow ügyfélszolgálati rendszerébe futnak be.
  • 8 és 16 óra között dolgozzuk fel a beérkező hinajegyeket
  • Cseten és email-ben nyújtunk segítséget
  • A technikai hibákat elhárítjuk, tartalmi és egyéb hibák esetén értesítjük az oldal tulajdonosát

Amennyiben az oldalon megemelkedett igények vannak az ügyfélszolgálati segítségnyújtásra, a havi díj emelkedhet, ez természetesen megbeszélés tárgyát képezi. Ilyen tényezők lehetnek például:

  • megnövekedett igények (több tanfolyam, több felhasználó)
  • csoportos Zoom hívások tartása
  • az oldalhoz kapcsolódó külső rendszerek (pl. fórum, közösségi oldal)
  • hírlevélküldő rendszerhez tartozó ügyfélszolgálat
  • telefonos ügyfélszolgálat

Bővebben a technikai ügyfélszolgálatról itt.

Email-marketing szoftver kezelése: havi 18.000 Ft-tól

Amennyiben hírlevélküldő rendszert is használsz, és szeretnéd ennek a kezelését ránk bízni, szívesen segítünk neked ebben. Az általunk javasolt szolgáltató a Listamester, de más szoftverek esetében is tudunk segíteni.

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás?

  • A bejövő feliratkozások kezelését, szegmentálását
  • különféle csoportok kezelését, szabályok beállítását
  • leiratkozások kezelése
  • kommunikáció a szolgáltatóval (hibák, kérdések esetén)
  • korlátozott számú (előre megírt) levél kiküldését

Mikor növekedhet ez a díj?

  • megnövekedett igények (tízezernél több felhasználó)
  • összetett kampányok vezérlése
  • tranzakciós levelek beállítása (pl. megrendelések visszaigazolása)

Nem találtad, amit kerestél?

Írj nekünk, segítünk!

support@wordpressflow.hu

>