Kulcsrakész WordPress weboldalak

Prémium kategóriás weblapok megfizethető áron

egyedi konstrukcióban

Miközben egy weboldal felépítése igen nagy munka, és épp ezért a költsége sem elhanyagolható, tudjuk, hogy vannak, akik saját maguk is képesek egy jól beállított oldalt feltölteni tartalommal, s ezzel levenni a mi vállunkról sok feladatot. Épp ezért döntöttünk úgy, hogy elérhetővé teszünk egy teljesen új konstrukciót a WordPressFlow-nál mindazoknak, akik a lehető leggyorsabban akarnak egy prémium kategóriás oldallal elindulni.

Olvass tovább!

Mik azok a Kulcsrakész WordPress oldalak?

Olyan előretelepített WordPress weboldalak, amelyeken minden lényeges dolgot beállítottunk, így azt csak fel kell töltened a megfelelő tartalommal, és azonnal elkezdheted népszerűsíteni a termékedet, szolgáltatásodat.

Ráadásul ezekhez az oldalakhoz mi biztosítjuk a tárhelyet és a prémium kategóriát garantáló Thrive Suite eszköztárat is.

A Thrive Suite egy olyan bővítménycsalád, amely az általunk készített weboldalaknak a lelke és fő motorja. Ez biztosítja a tökéletes megjelenést és működést. Többek között ettől lesz a weboldalad más, mint egy hagyományos WordPress oldal.

Hogyan néz ki egy ilyen kulcsrakész weboldal?

Minden oldal tökéletesen testre szabható, átalakítható, de van három előre beállított oldalunk, amelyekből te választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

Ezek a következők:

Online tanfolyam

Az online tanfolyami oldalt akkor ajánljuk, ha valamit megtanítanál az embereknek, egy saját online tanfolyamot írnál. Gondolkodhatsz írásos anyagban, hangban vagy videóban, kérdéssorokban, akár élő hívássorozatban is. Ez egy igen izgalmas dolog, nem kevés munkával, de sok örömmel is jár, s nem mellesleg igen jövedelmező is lehet. A legkorszerűbb, természetesen mobilra optimalizált online tanteremmel várhatod a tanulóidat.

A lenti gombra kattintva nézheted meg az online iskola demóoldalát.

Coaching

A Coaching oldalunk olyanoknak szántuk, akik másoknak segítenek konzultációkkal, kezelésekkel, beszélgetéssel, tanácsadással. És persze coaching-gal. Hogy a találkozó személyes vagy online, azt eldöntheted magad (a legjobb, ha van mindkettő).

Feltüntetheted szolgáltatásaid listáját, beállíthatod a kapcsolatfelvételi űrlapot, és máris jöhetnek a jelentkezők.

Ha online tanfolyamokat szeretnél később indítani, azt is megteheted ezzel az oldallal.

Webáruház

A webáruházat is kulcsrakészen kapod. Csak be kell állítanod az alapadatokat, a szállítást, a fizetési módot, és máris töltheted fel a termékeidet. Főként fizikai termékek értékesítésére lett ez az oldal beállítva, de ugyanaz a motorja, amivel online tanfolyamokat is el tudsz adni. Egy szokásos vásárlási folyamat működik az oldalon, termékek a kosárba, tovább a pénztárhoz, fizetés, megerősítés email-ben. Készletkezelés, vásárlói profil, minden a rendelkezésedre áll, természetesen magyarul.

Helyi vállalkozás

Ezt az oldalt akkor válaszd, ha helyi üzleted van, például: kávézód, fodrászatod, autószerelő műhelyed, ügyvédi irodád, fogorvosi rendelőd, egyszóval olyan vállalkozásod, amely helyi szolgáltatásokat nyújt, és nem foglalkozol online értékesítéssel.

Nagyon fontos ebben az esetben is az online megjelenés, hiszen az emberek az interneten néznek szét először, ha valamire szükségük van.

Mennyibe kerül egy ilyen oldal?

Tekintettel arra, hogy a munka jó részét magad tudod elvégezni, egy ilyen weboldal jelentősen alacsonyabb áron érhető el, mint egy teljes egészében általunk készített oldal (ahol te elmondod, mit kérsz, és mindent mi állítunk be, mi töltjük fel a tartalmakat).

A Kulcsrakész WordPress weboldal díja két részletből épül fel:

Egyszeri díj:
118.000 Ft

Havidíj:
8.000 Ft/hó
Mely magában foglalja a tárhely és a teljes Thrive Themes eszköztár használatát, valamint folyamatos technikai felügyeletet és segítségnyújtást.

A tárhely a Rackhost-nál elérhető prémium tárhely. A Thrive Themes eszköztár alatt a teljes Thrive Suite-ot értsd. Ez a legjobb prémium gyűjteménycsomag, amit elképzelhetsz. Mindenre képes lesz az oldalad.

Muszáj fizetni a havidíjat?

Természetesen nem. Amennyiben saját magad bérled a tárhelyet egy külső szolgáltatótól, és rendelkezel saját Thrive Suite csomaggal, akkor ezek a költségek részünkről elkerülhetők. Tárhelyet bérelhetsz bárhol (mi a Rackhost-ot javasoljuk), a Thrive Suite-ra pedig előfizethetsz ezen az oldalon.
Tulajdonképpen ilyenkor is fizetned kell a havidíjat, csak nem nekünk, hanem a külső szolgáltatóknak, ami magasabb lesz, mint a mi havidíjunk. Így a 8000 Ft-os havidíjat nem muszáj, de erősen ajánlott használni. Ez egy rendkívül kedvező konstrukció.

Hogyan fogom megtanulni az oldal kezelését?

Megtanítalak rá. Ehhez rendelkezésedre állok 4 x 90 perc online konzultáció keretében, ahol mindent elmagyarázok, megmutatok.

Ezen túlmenően hamarosan online oktatóanyagokat teszünk elérhetővé minden ügyfelünk számára, ahol videós magyarázatokkal fogjuk neked bemutatni az adminisztrációs felület és a grafikus szerkesztőfelület használatát. Ne aggódj, a legjobb WordPress szerkesztőről van szó. Felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Menni fog.

Milyen további előnyei vannak ennek a konstrukciónak?

Ha a weboldalad a havidíjas rendszerben üzemelteted (tehát fizeted nekünk a 8000 Ft-os havidíjat), akkor:

 • Biztosítjuk a tárhelyet.
 • Biztosítjuk a Thrive Suite csomagot.
 • Beállítjuk neked az email címeket.
 • Gondoskodunk a weboldalad karbantartásáról, frissítéséről.
 • Gondoskodunk a rendszeres adatmentésekről.
 • Számíthatsz ránk, ha bárhol elakadnál – segítünk!

Előnyök és hátrányok

Mint mindennek, ennek a weboldalcsomagnak is megvan az előnye és a hátránya. Érdemes ezeket mérlegre tenned, hogy jó döntést hozhass.

Előnyök
 • Alacsony áron kapsz egy prémium kategóriás weboldalt.
 • Nyugodtan üzemeltetheted az oldalad (mi vigyázunk rá).
 • Te magad tudod módosítani az oldaladat.
 • Bármilyen irányban bővítheted a weboldalad, a rendszer mindent tud.
Hátrányok
 • Alapvető számítógépes ismeretekre lesz szükséged.
 • Új dolgokat kell tanulnod.
 • Időt kell szánnod az oldalad testre szabására.

Hogyan tudom megrendelni ezeket a csomagokat?

Először is nézd meg a demó oldalainkat. Miközben ezeket a demó oldalakat is fejlesztjük (több részletet is mutatunk később), már most is teljes értékűek, hiszen a rendszert te magad tudod átépíteni, új oldalakat hozhatsz létre, termékeket tölthetsz fel, online tanfolyamokat írhatsz.
A jelenlegi demó oldalaink:

1. lépés: 
Válaszd ki, hogy melyikkel indulsz el!

Valójában ugyanazt azt a csúcs minőségű rendszert kaphatod meg különböző beállításokkal. Ha megtanulod kezelni a rendszert, bármit megtehetsz. Lehet online tanfolyamod, webáruházad és konzultációkat is hirdethetsz. Sőt, intelligens kvízeket hozhatsz létre, videókat tölthetsz fel és természetesen blogolhatsz is. Igazából akármit megtehetsz.

Ettől függetlenül azt válaszd, amelyik a legközelebb áll a saját nagyszerű oldaladhoz az elején.


2. lépés:
Megrendelés

Ha kiválasztottad, adj le egy megrendelést ezen az oldalon. Ez nem jár fizetési kötelezettséggel.


3. lépés:
Ingyenes konzultáció

Egy tizenöt perces ingyenes konzultációt ajánlok fel, amelyben mindent megbeszélhetünk, de email-ben is örömmel segítünk.


4. lépés:
Szerződéskötés

Ha mindenben egyetértünk, elektronikus vagy postai úton szerződést kötünk (és személyesen is örömmel találkozom veled egri irodánkban, ha szeretnéd), majd lefoglaljuk számodra az általad kívánt domain nevet (te leszel a tulajdonosa, az ára 1905 Ft + áfa két évre), majd a 118.000 Ft-os díj megfizetése után beállítjuk és átadjuk neked a weboldalad.


5. lépés:
Tartalom feltöltés

Ezt követően azonnal elkezdheted feltölteni az oldalad tartalommal.

Igénybe vehetsz négy 90 perces konzultációt ingyen velünk. Hamarosan oktatóvideókat is a rendelkezésedre bocsátunk. Természetesen egyszerű kérdésekre email-ben örömmel és ingyen válaszolunk. Segítünk mindenben.


Az előfizetési díj:

Az első harminc nap előfizetési díját mi álljuk, ezután szükséges fizetni a havi 8.000 Ft-os díjat. Cserébe nemcsak a tárhelyet és a prémium bővítményeket biztosítjuk, hanem folyamatos technikai felügyeletet vállalunk az oldalad felett (adatmentések, frissítések, korszerűsítések), és kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.

Ha már eldöntötted, milyen oldallal indulsz, itt adhatod le a megrendelést:

>