Listaépítő kampány

Mi az a listaépítő kampány és mire jó?

Miután tisztában vagy vele, mi az a listaépítés, és erre fel is készítetted az oldalad, és van is már egy listád, rögtön adódik egy igen értékes mérőszám, amely érdemes behatóbban is foglalkozni. Ez a szám a listád mérete, vagyis az Olvasóid száma.

Ahogy azt a listaépítésnél is elmondtuk, minél nagyobb a listád, annál jobb neked. Ez ugyanis (szinte) egyenes arányban befolyásolja a bevételeid. Ha képes vagy megduplázni az Olvasóid számát, ezáltal megduplázhatod a bevételedet.

Ez természetesen nem pontos szám, de nagyságrendileg helyénvaló lehet.

Ha például van egy nagyszerű új terméked, akkor azt célszerű megosztani az Olvasóiddal. Ha a megszólított Olvasóknak 10%-a vásárol, akkor egy ezer fős lista száz vásárlást jelent, egy tízezer fős azonban ezret. Miközben itt számos tényezőt nem vettünk figyelembe, maga a kalkuláció igen közel jár a valósághoz.

Minél többen iratkoznak fel, annál nyereségesebb lesz a vállalkozásod, ha azonban csak azok iratkoznak fel, akik véletlenül az oldaladra tévedtek, illetve azoknak egy része, akkor a listád épülni fog, de nem túl gyorsan. 

A listaépítő kampány egy olyan tevékenységet jelent, amelynek a következtében igen nagy mértékben tudod növelni az olvasóid számát.


Mire lesz szükséged ehhez a kampányhoz?

Számtalan módon növelhető a feliratkozások száma, mi azonban egy konkrét, jól bevált módszert ajánlunk, amelyet hosszú évek óta tesztelünk, és amely igen eredményes. Hogy egy példát mondjak: A FilmAppeal részére készített kampányunk két hónap alatt 2000 értékes olvasót hozott az oldalnak. Ez a szám lehetne alacsonyabb is, de lehetne sokkal magasabb is, ugyanis a feliratkozók száma bizonyos keretek között skálázható.

Nos, ehhez a módszerhez szükséged lesz egy általad biztosított nagyszerű és értékes tartalomra, amely lehet például egy ebook. Szükséged lesz még egy Facebook oldalra, és a hozzá kapcsolt hirdetésekre. Ezen túlmenően szükséged lesz még néhány oldalra a weblapodon, néhány email-re a listaépítő szoftveredben, néhány szuperül megírt szövegre, illetve a megfelelő beállításokra az oldaladon.

A szövegek megírása ne riasszon el, ezt mi el tudjuk végezni helyetted, természetesen veled karöltve.


Listaépítő kampány szolgáltatásunk

Ha megbízol bennünket a listaépítő kampányod beállításával, akkor

  • megbeszéljük a részleteket
  • közösen létrehozunk egy nagyszerű ingyenes terméket
  • megírjuk neked az ehhez tartozó szövegeket, elkészítjük az oldalakat, beállítjuk a weboldalad és a hírlevélküldő rendszered
  • elkészítjük a teljes Facebook reklámodat, és beállítjuk neked
  • elindítjuk a kampányt
  • megtanítjuk, megmutatjuk, hogyan tudod ellenőrizni, megváltoztatni és skálázni a teljes kampányt

Mennyibe kerül ez a szolgáltatás?

A listaépítő kampányunk díja jelenleg: 120.000 Ft

További költségek:

Ezt a szolgáltatás bármely általunk készített oldalon el tudjuk végezni, amelyen már be van állítva a listaépítés, vagyis az oldalad össze van kötve a hírlevélküldő rendszereddel, és abban létrehoztad a megfelelő csoportokat, elvégezted a szükséges beállításokat. Ha ez még nincs kész, akkor elsőként ezt szükséges elvégezni, s ennek a díja (amennyiben ránk bízod) 60.000 Ft.

Amennyiben rendelkezel a Thrive Leads bővítménnyel, (amely része a Thrive Themes tagsági rendszerének), akkor ezt is beállítjuk, így később személyre szabott kampányokat tudsz indítani. Ha nem rendelkezel a Thrive Leads bővítménnyel, akkor azt egyszeri 67 dollárért meg tudod vásárolni – de ez nem feltétele a listaépítés szolgáltatásunk igénybevételének.

Természetesen szükséged lesz egy listaépítő szoftverre, mi a Listamestert ajánljuk, ami 100 olvasóig ingyenes. Mivel 100 olvasót akár egy nap alatt is szerezhetsz, érdemes magasabb számban gondolkodnod. 2000 olvasóig az éves díjad 12.700 Ft lesz.

Ezt a kampány hirdetésekkel működtetjük.
A hirdetéseknek költsége van, de nem szükséges százezrekben gondolkodni. Napi 500 Ft-os költségkerettel már szépen gyarapodni fog a listád. Ráadásul bármikor képes leszel ellenőrizni a teljes folyamatot és annak eredményét, tehát látni fogod, hogy

  • mennyi pénzt költöttél el
  • hány feliratkozó gyűjtöttél
  • mennyibe került egy "konverzió", tehát egy feliratkozás

Amennyiben ehhez a szolgáltatáshoz kapcsolod a "Személyre szabott automatikus ajánlatok" szolgáltatásunkat, gyakorlatilag egy aranybányát telepítesz a weboldaladra, hiszen a hirdetési költségeid bőségesen megtérülnek majd az eladások útján. 

Érdekel a Listaépítő kampány szolgálatásunk?

Még böngésznél a szolgáltatások között?
:: vissza az összes szolgáltatáshoz ::

>