Magamról

Szűcs Tibor vagyok, és Eger mellett élek a családommal egy kis faluban. Nem taposom az ötvenedik évemet, mert azt óvatosan átléptem, így lettem ötvenegy. Még kell pár év, hogy benőjön a fejem lágya, de azt türelemmel kivárom. Szeretek írni, olvasni, még dolgozni is szeretek, de legtöbbször a gyerekeim egyiket sem hagyják.

Nagyjából 2005 óta készítek weboldalakat, bár sosem tekintettem ezt fő tevékenységemnek. Szakmámat tekintve informatikus mérnök vagyok, de már jó ideje önfejlesztéssel, NLP-vel, kreatív írással foglalkozom. Ezekben a témákban publikáltam már néhány könyvet, számtalan hírlevelet és blogbejegyzést, valamint számos online tanfolyamot.

A WordPressFlow-t azért indítottam útjára, mert szeretem a változatosságot, szeretek másokkal dolgozni, és kamatoztatni akarom azt a tudásom, amelyet az elmúlt másfél évtizedben szereztem a weboldalak, az internetes tartalmak publikálása és online marketing területén.

Egészen pontosan a tapasztalataim szeretném átadni neked. Nem vagyok mindentudó, sem mágus, és még guru sem. Viszont tudok pár dolgot, ami nagyszerűen működik.

Én már jó ideje ezekből élek:

  • amit tudok (írás, önfejlesztés)
  • weboldalaim
  • online marketing

Ezt a hármasságot szeretném átadni, illetve ebből csak kettőt, hiszen neked is megvan a magad tudása, így én a weboldaladat tudom elkészíteni hozzá, és a marketingfolyamatokat beállítani, illetve megmutatni neked. Ha ez a három dolog együtt van jelen, akkor számodra is jövedelmező vállalkozást hozhatunk létre.

Mit kell tudnod, ha rám akarod bízni a weboldalad elkészítését?

A weboldalkészítés nem az egyetlen dolog, amivel foglalkozom, mégis egy olyan dolog, amit folyton csinálok. Az összes eddigi oldalamat saját magam készítettem el, és az elmúlt időben másoknak is segítettem ebben.

Ha engem bízol meg, akkor a legfontosabb tudnivaló, hogy értéket fogunk teremteni. A weboldal ugyan csak egyesekből és nullákból áll, mint minden program, mégis lelke van. Ennek szellemében fogom elkezdeni a te oldalad készítését is. Lelkiismeretesen dolgozom, és mindent beleadok, s bár szerződést kötünk majd, mégis előbbre valónak tartom az emberi tényezőt a számoknál.

Ígérem tehát, hogy számíthatsz rám, mindenben segíteni fogok, amiben csak tudok, hogy a lehető legszebb és legjobban működő weboldalt hozzuk létre neked.

Miért minket válassz?


Vigyázz, ez ravasz kérdés volt. Nem is biztos, ugyanis, hogy minket fogsz választani.

De ha mégis, akkor íme, néhány ok erre:

Mert amit tőlünk rendelsz meg, az hasznos befektetés

Sajnos pénzért dolgozunk. Annyira örülnék, ha ingyen is megcsinálhatnám a weboldaladat, de sajnos nem tehetem. Hová is vezetne ez? De, ha már így van, akkor legalább legyen ez egy nagyszerű befektetés, amely bőségesen megtérül.

A saját üzletmenetemben számszerűen követhető a bevétel és kiadás áramlása. Ugyanígy lesz nálad is. Ha például befektetsz a weboldaladba 500 ezer Ft-ot, akkor elvárhatod tőle, hogy azt akár már a második hónapban visszahozza neked, s utána folyamatosan termelje neked a bevételt. Pontos elképzelésünk van arra, hogy ez hogyan fog megvalósulni.

Ne úgy gondolj a weboldal díjára, mint kiadásra, hanem mint gyorsan megtérülő befektetésre.

Mert nem mi vagyunk a legjobbak

Bizony, vannak nálunk sokkal jobb weboldalgyárosok is. Mi egy csomó mindenhez nem értünk. Nem tudunk például egyedileg programozott weboldalt készíteni. Nem is vállaljuk el! Nem tudunk mesterséges intelligenciával megáldott weblapokat készíteni - azt sem vállaljuk el. Nagyvállalati rendszert sem tudunk csinálni, társkereső oldalt sem, és az online kaszinó sem a műfajunk. Maximum egy kaszinótojást tudnánk elkészíteni.

Van azonban egy sejtésem, hogy neked nem is ilyen oldalakra van szükséged. Így válik a gyengeségből erény, mert ebben az esetben neked nem is a legjobbra van szükséged, hanem ránk. A saját területünkön ugyanis kiemelkedőek vagyunk. Keresve sem találnál jobbat nálunk.

Mert a mi módszerünk eredményes

Ha böngészted már a kínálatunkat, láthatod, hogy mi CSAK WordPress oldalakat készítünk. Mást nem vállalunk el, nem is igazán értünk hozzá. De ez így rendben van, ugyanis a WordPress az általunk ismert legjobb weboldalrendszer, ráadásul ingyenes. Ez az oldal, amit épp olvasol, WordPress. A világon létező hasonló rendszereknek (CMS = tartalomkezelő rendszerek) a 62%-a Wordpress. A világon létező webáruházak 30%-a fut WordPress-en, a top 100 weboldalak 15%-a WordPress alapú, ami azt jelenti, hogy ez a rendszer nem csak ingyenes, de bitang jó is egyben. Miért is gondolkodnál bármi másban?

A WordPress-hez több tízezer kiegészítő közül válogathatsz. Meggyőződésünk, hogy megtaláltuk az egyik legjobbat, ami a Thrive Themes plugin-család. Ez egy olyan eszköztárat rejt magában, amely mindent megad neked, hogy az üzleted ne csak döcögjön, hanem hasítson.

Mi kizárólag Thrive Themes kiegészítőkkel dolgozunk hosszú évek óta. Ha velünk akarsz dolgoztatni, neked is szükséged lesz rá. Ez havonta 19 dollárba kerül, és hidd el, bőségesen meg fog térülni ez a befektetésed is. Mi is fizetjük ezt a költséget már évek óta, és örömmel tesszük ezt, mert a bevételünk jó része ennek a termékcsaládnak köszönhető.

Mert nem fogsz tőlünk függeni

Mi nem csak átadjuk neked a weboldalad, mi megtanítjuk azt használni.

Ha tehát az oldalad elkészült, megmutatjuk, hogyan tudod azt szerkeszteni, bővíteni. Hogy mi ennek a legnagyobb előnye? Az, hogy önállóan is boldogulsz majd. Nem kell nekünk szólnod, ha egy új kampányt akarsz elindítani az oldalon, ha meg akarod változtatni a logódat, ha egy új online tanfolyamot indítasz el, mert magad is meg tudod majd csinálni. Így pénzbe sem kerül mindez neked.

Mert számíthatsz ránk

Az is lehet, hogy nem szívesen töltenéd az idődet a weblapod szerkesztgetésével, mert a saját terméked vagy szolgáltatásod fejlesztésére helyezted a fókuszt. Ebben az esetben szólhatsz nekünk, és mi elvégezzük a munkát helyetted. Szakszerűen, megbízhatóan és gyorsan.

Sőt, ha valami nem működik, akkor is segítünk. A világon nem létezik egy olyan szolgáltatás sem, ahol 100%-os a rendelkezésre állás. Márpedig a weboldalad számos szolgáltató munkájára épül. Szerverek, tárhelyek, email-ek, bővítmények, videós streaming oldalak. Ha mindenből a legjobbat választod, akkor is előfordulhat, hogy valami megáll, vagy nem az elvártnak megfelelően működik.

Mi tudjuk, mitől döglik a légy. Tudjuk, hogy hova kell írni, kit kell hívni, hogyan lehet a leggyorsabban megoldani a problémát. Magyarul és angolul is beszélünk és levelezünk. Nem hagyjuk annyiban a dolgot.

Ha ránk bízod az oldalad, akkor nyugodtan alhatsz. Mi is nyugodtan alszunk majd, mert folyamatos mentéseket készítünk az oldaladról. Nem érhet baj.

Még a technikai ügyfélszolgálatot is levesszük a válladról, ha akarod. Abszolút univerzálisak vagyunk.

Mert a marketinghez is értünk

A marketing lényege, hogy minél többen és minél alaposabban megismerjék azt, hogy milyen értékes a tudásod, a terméked, a szolgáltatásod.

Ne értsd félre a marketinget. Senkire nem akarunk rásózni semmit. Lehetőséget akarunk adni az embereknek, hogy eljussanak hozzád, és kapcsolat alakuljon ki közöttetek.

Működő és eredményes marketing folyamatokat állítunk be az oldaladon és hírlevélküldő rendszeredben. Nagyon jók vagyunk ebben.

Mert garanciát adunk

Nem is keveset, egy teljes évet. Ha elkészült az oldalad, és három hónap múlva elszáll a blogod, eltűnik a videód, nem jön be egy oldalad, csak szólj, és mi megoldjuk. Természetesen ingyen és gyorsan.

Reméljük, semmi sem romlik el, de ha mégis, nem kell aggódnod, segítünk.

Mert kedvesek vagyunk

Bizony, számunkra megtiszteltetés, ha veled dolgozhatunk. Mindig örömmel állunk a rendelkezésedre, akár email-ben, akár cseten, telefonon, és ha személyesen találkozunk, még egy kávéra is meghívunk.

Alig várjuk, hogy felvedd velünk a kapcsolatot.

Hogyan lépj ki a mókuskerékből?

Van itt egy videó, amelyben elmondom, mi a sikeres vállalkozásod három alappillére, és tulajdonképpen ez a három legfontosabb dolog, amelyet szem előtt tartunk, amikor weboldalt készítünk. Akár magunknak, akár neked.

Végül: Miért pont WordPressFlow?

Igen, ezt el akartam mondani, hogy honnan ez a név.

Nos, ez a domain szabad volt, így gyorsan lefoglaltam. De aztán rájöttem, mennyire találó.

Gondolom, a WordPress-t nem kell elmagyaráznom.

A Flow azt jelenti, áramlás.
De az elmerült, örömteli munkát is hívják flow-nak. 

A flow számomra egy olyan folyamat, amely örömöt okoz és elvezet valahová. A WordPress oldaladon pontosan ilyen folyamatokat fogunk beállítani. Ha egy új Olvasó csatlakozik ehhez a folyamhoz, akkor elvezetjük őt hozzád, a termékedhez, és ha értéket tudsz neki adni - ez pedig csak rajtad múlik - akkor ennek a flow-nak meglesz az eredménye. Elégedett vevők, sikeres üzletmenet.

>