ThriveThemes

A WordPressFlow a ThriveThemes eszköztárával dolgozik

A WordPressFlow különlegessége, hogy kizárólag a Thrive Themes plugin-család bővítményeivel dolgozunk (a Thrive Suite előfizetés az összes Thrive Themes bővítményt tartalmazza). A kizárólag nem azt jelenti, hogy más cég termékeit nem használjuk, hanem azt, hogy csak akkor vállaljuk el a weboldal elkészítését és gondozását, ha az oldalon rendelkezésre állnak a Thrive Themes bővítményei.

Ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is

Előnyök és hátrányok

Hátrányok

  • A legfőbb - és talán az egyetlen - hátrány, hogy ezek fizetős bővítmények. Így a megrendelőnek, tehát a weboldal tulajdonosának (neked) ez egy rendszeres költséget jelent.

Előnyök

  • A világ legjobb WordPress szerkesztőjét használhatod, amellyel fogd és vidd módszerrel építheted fel az oldalad, játszi könnyedséggel optimalizálhatod a tablet- és mobilnézetet is, és különleges elemeket is elhelyezhetsz az oldaladon.
  • A Thrive Theme Builder egy forradalmian új sablon, tulajdonképpen jóval több egyszerű sablonnál. Úgy tervezheted és úgy állíthatod be az oldalad megjelenését, hogy a lehető legkevesebb munkával eredményezzen egy színes, dinamikus, a te arculatodhoz tökéletesen igazodó weboldalt.
  • A "Smart Site" technológia segítségével egyetlen központi helyen megváltoztathatod a legfontosabb céges adataidat, amelyek aztán a weboldal minden lapján egyszerre frissülnek.
  • Az előzőkhöz hasonlóan a teljes weboldaladra kiható módosításokat végezhetsz el pár kattintással.
  • Gyakorlatilag egy világelső marketingcsapatot hordhatsz a zsebedben, ha a Thrive Themes rendszerét használod.
  • Design tekintetében sem kell megerőltetned magad. Gyönyörű, teljes mértékben testre szabható, teljesen reszponzív sablonok százai állnak a rendelkezésedre, amelyet egy külön designer csapat állított össze és bővít folyamatosan.
  • A webfejlesztés legújabb technikái és eszközei állnak a rendelkezésedre.
  • Folyamatos fejlesztések történnek, a hibákat szinte azonnal kijavítják, és havi rendszerességgel kerülnek újabb funkciók és lehetőségek a rendszerbe.
  • A Thrive Theme Builder és a Thrive Architect "csupán" az elérhető legmodernebb WordPress sablon és szerkesztő, de ezen túlmenően még számos egyéb eszközt is használhatsz (lásd lejjebb).
  • A világ egyik legjobb ügyfélszolgálata áll a rendelkezésedre. Mindent megoldanak, amit csak lehetséges, ha szükséges, egy erre a célra kifejlesztett eszközzel adminisztrációs jogokkal ruházhatod fel a Thrive Themes programozóit, akik saját kezűleg derítik fel a hibákat és végzik el a javítást.

Összegzés

Már a fentiekből is kiderül, hogy ha hajlandó vagy fizetni a WordPress oldalad prémium bővítményekkel való felvértezéséért, akkor a Thrive Themes a legjobb befektetés, amit tehetsz,

Nézzünk alaposabban is a Thrive Themes-ben rejlő lehetőségekbe és részletekbe.

Mennyibe kerül?

Nem elhanyagolható szempont, hogy pontosan mennyit is kell fizetned, ha velünk akarsz dolgozni, és a világbajnok Thrive Themes bővítményekre van szükséged. Több opció is lehetséges

Thrive Suite

Thrive Suite (előfizetés)

299 dollár + áfa /év

vagy

8.000 Ft / hó

A Thrive Suite előfizetés azt jelenti, hogy egy megfelelő havi vagy éves díj ellenében

  • A tiéd lehet az ÖSSZES Thrive Themes termék
  • Prémium támogatást kapsz
  • Bizonyos új termékeket hamarabb elkezdhetsz használni, mint a nagyközönség (természetesen további díjak nélkül)
  • Exkluzív, csak tagoknak elérhető tartalmakhoz és oktatóanyagokhoz juthatsz hozzá

Kétféleképpen juthatsz hozzá ehhez a csomaghoz:

1. Thrive Themes előfizetés saját fiókkal

Ebben az esetben a legkedvezőbb díj, amiért mindez a tiéd lehet havi 25 dollár. Ez éves díjfizetéssel érhető el, vagyis 299 dolláros költséggel kell számolnod egy évre. Szintén elérhető NEGYEDÉVES díjfizetéssel is a szolgáltatás, ebben az esetben azonban 149 dollár egy negyedév, vagyis a havi költség 50 dollárra nő.

2. Thrive Themes előfizetés a WordPressFlow fiókjával

Lehetőséged van a WordPressFlow által biztosított Thrive Themes fiókot is használnod. Ez számodra teljesen azonos funkciókat biztosít a bővítményekhez. A havi előfizetési díj: 8.000 Ft / hó.
Ezt az előfizetést kizárólag az általunk készített weboldalakhoz tudod igénybe venni!

Figyelem:
A fenti összeg fejében biztosítjuk számodra a prémium tárhelyet is, illetve a havi karbantartást, frissítéseket is elvégezzük, így ez egy igen kedvező összeg.

Ha ez az opció érdekel, akkor elsőként válassz weboldalcsomagot, vagy kulcsrakész WordPress weboldalt. Erről az oldalról érdemes elindulnod: WordPress oldal összefoglaló.



Miért éri meg az árát ez az eszköz?

Mert ezzel az eszköztárral egy hónap alatt olyan online tanfolyamot építhetsz fel, amelyet alsó hangon is 10000 Ft körüli összegért adhatsz (segítünk mindenben, ami ehhez szükséges), és hidd el nekünk, nem egy darabot fogsz eladni belőle. De ez csak egy példa volt, mert teljesen mindegy, mi a terméked vagy szolgáltatásod, a Thrive Themes eszköztárával meg fogod sokszorozni a bevételed.

De vizsgáljuk meg ezt a kérdést alaposabban is.

Mitől nő a bevételed?

Nyilvánvaló, hogy a Thrive Themes feltelepítésétől még nem fog emelkedni az eladásaid száma. Természetesen szükség van ezeknek az eszközöknek a megfelelő beállítására, és tartalmat is kell mögé tenni. Feltételezzük épp ezért, hogy van egy valós értéket nyújtó terméked vagy szolgáltatásod, amelyről kommunikálsz is a weboldaladon. Ekkor lép életbe a Thrive Themes bevételnövelő ereje, amely két dologban valósul meg.

Az eszköztár

Olyan eszköztárat kapsz a kezeid közé, amellyel a legmodernebb weboldalakkal is felveheted a versenyt. Ezeknek az eszközöknek akár csak egy részét megfelelően beállítva észrevehető növekedést fogsz tapasztalni az eladásaidban.

Hogy csak egy párat említsek a lehetőségeid közül:

  • AB tesztek
  • Intelligens számlálók
  • Online tanfolyami modul
  • Teljes webáruház támogatás (WooCommerce)
  • Tagsági oldalak integrációja
  • Intelligens hozzászólási lehetőség
  • Feliratkozási módok (opt-in forms) tucatjai
  • Videós hátterek, az oldalon gördülő videók
  • A legmodernebb "sticky" és "transitions" menük
  • Kvízek, felmérések
  • Visszajelzések gyűjtése és megjelenítése

Ezek az eszközök önmagukban is rendkívül hasznosak, ha azonban ezeket kombinálod és okosan használod, hihetetlen mértékben fog javulni a konverziód. És ez a másik, ami nagyon fontos.

Konverzióra optimalizált weboldal

A konverzió átalakítást jelent.

  • Ha valaki sosem hallott rólad, azt nevezhetjük idegennek.
  • Ha meglátja az oldalad hirdetését, és rákattint, (vagy bármely más módon kerül oda) akkor már látogató lesz belőle. Ez az első konverzió.
  • Ha a látogató érdekesnek találja az oldalad, és feliratkozik a hírlevél listádra, akkor már olvasóvá válik. Ez egy nagyon fontos konverziós esemény.
  • Ha kellően értékes tartalmat nyújtasz neki, és megfelelő információt tudsz neki mutatni a weboldaladon, akkor megvásárolhatja az egyik termékedet. Ez is konverzió.
  • Ha megbecsülöd a vásárlóidat, és jól használod a hírlevélküldő rendszeredet valamint a weboldaladat, akkor ismét vásárolni fog tőled.
  • Ha nagyon jó vagy, lesznek olyan vásárlóid, akik mindenre vevők, ami a kezed alól kikerül. 

Ez az a konverziós folyamat, ez az a "Flow", ami értéket ad az ügyfeleidnek, és bevételt termel neked.

A Thrive fejlesztői szakértői a konverziónak. A legjobb marketing szakemberek adják át a tudásokat és kulcsra kész megoldásokat neked, a legjobb designerek gondoskodnak arról, hogy maximális konverziót érj el. Hidd el, ez ma óriási érték. Tudjuk, mert mi is ennek a csapatnak a munkájára építünk.


Fizess elő te is a Thrive Suite-rA!

Építsük együtt a weboldalad!

Teljes meggyőződésünkkel hiszünk abban, hogy a legjobb választás a weboldalad és a saját üzleted szempontjából, ha előfizetsz a Thrive Suite-re. Mi is előfizetői vagyunk ennek a rendszernek már évek óta.

Milyen bővítményeket kapsz a Thrive Suite előfizetéssel?

A fejlesztő angol nyelvű oldalán minden információ a rendelkezésedre áll, de itt egy rövid összefoglaló a termékekről.

"What you see is what you get" = Azt látod, amit kapsz. A "fogd és vidd" szerkesztővel pontosan olyan oldalakat és blogbejegyzéseket hozhatsz létre, amilyet csak akarsz. Valós időben építheted fel a teljes weboldalad, és számtalan modern és kreatív elemet helyezhetsz el az oldalon.
Thrive Architect a Thrive Themes oldalán.


A Thrive Optimize az Architectbe beépített kiegészítő, amellyel könnyedén futtathatsz AB teszteket az oldaladon. Akik nagyban utaznak, mind használják az AB tesztet. Ideje neked is elkezdeni!

Thrive Optimize a Thrive Themes oldalán.


A Theme Builder-t a ShapeShift témával szállítják. Az alapból lenyűgöző képességű forradalmian új WordPress témakezelőt őrült gyorsasággal fejlesztik. Már a WooCommerce modult is támogatja, de ezzel még nincs vége a lehetőségeknek. A weboldalak szerkezetének és megjelenésének a lelke ez a bővítmény.

Thrive Theme Builder a Thrive Themes oldalán.


A Thrive Leads egy WordPress-be épített listaépítő szoftver, amelyet természetesen integrálhatsz a saját email-marketing alkalmazásodba. Az előnye egyrészt, hogy számtalan variációval tudod tesztelni és növelni a konverziót, másrészt a weboldal intelligens módon képes felismerni a felhasználót, és egyedi ajánlatokat adni számára.

Thrive Leads a Thrive Themes oldalán.


Építsd fel a saját kvízedet! Ezzel a vizuális kvízszerkesztővel gyönyörű, változatos kérdőíveket, teszteket, felméréseket készíthetsz, amelyek használhatók a feliratkozást segítő eszközként is. Az eredmények a felhasználó által megoszthatók. Sok-sok felhasználási területe van ennek a bővítménynek.
Thrive Quiz Builder a Thrive Themes oldalán.


A Thrive Ultimatum általad meghatározott oldalakon bukkan fel, számlálóval és akcióra hívó gombbal. A sürgetettség érzését keltve növeli az eladásaid. Számtalan kampány beállítható, pl. egy bizonyos időszakhoz köthető, az első látogatáskor induló, vagy személyre szabottan, csak bizonyos olvasóid számára.
Thrive Ultimatum a Thrive Themes oldalán.


A felhasználók véleménye óriási erőforrás, a visszajelzések begyűjtése, rendszerezése és az oldalon való elhelyezése nem egy leányálom. Mostantól azonban mindez magától történik majd meg. Neked csupán jóvá kell hagynod a visszajelzéseket, s azok maguktól megjelennek a weboldalon.
Thrive Ovation a Thrive Themes oldalán.


A piacon verhetetlen tanfolyami modul, amelyben szöveges, audio és videós anyagokat szerepeltethetsz, illetve bármit, amit a szerkesztőd képes kezelni (pl. kvízeket). Mindezeken túlmenően komplett tagsági oldalt építhetsz fel ezzel a nagyszerű eszközzel.
Thrive Apprentice a Thrive Themes oldalán.


Hogyan növelheti a konverziót egy hozzászólás? A Thrive Themes briliáns megoldást kínál erre. A hozzászólások ugyanis meghatározott eseményeket indíthatnak el, és a felhasználók jelvényeket szerezhetnek, feliratkozhatnak egy egy posztra, hogy email-ben értesüljenek az új hozzászólásokról - természetesen magyarul.
Thrive Comments a Thrive Themes oldalán.


Akarod az ÖSSZES eszközt havi 25 dollárért használni, és még számos egyéb előnyt is élvezni? 

Fizess elő te is a Thrive Suite-re!

Kérdésed van?
support@wordpressflow.hu

>