november 11

Dalmarts.hu – Legújabb WordPress oldalunk a megszépülés jegyében

0  hozzászólás

Vannak, akik azon gondolkodnak, hogy valamit tenni kellene - és vannak, akik megtesznek dolgokat. A kettő között óriási a különbség. A halogatás sehová sem vezet, a cselekvésnek azonban mindig van eredménye.

Épp ezért úgy döntöttünk, hogy egy új rovatot indítunk a blogunkban, ahol bemutatjuk azokat a frissen készült WordPress weboldalainkat, amelyeket partnereinknek készítettünk, és amelyek már fogadják a látogatókat, népszerűsítik az oldal tulajdonosát, termelik a bevételt.

Tesszük ezt azért, mert azt már számtalanszor elmondtuk, mennyi mindent lehet csinálni az általunk készített weboldalakkal, de azok még mindig "csak" lehetőségek, opciók, elgondolások. Most konkrét, megvalósított, már működő weblapokat fogunk neked mutatni, hogy lásd: Mások belevágtak, ők így csinálják.

Azt gondolom, hasznos ötleteket meríthetsz így te is, és egy kicsit a megvalósítás felé terelődnek gondolataid. Talán felteszed magadnak a kérdés: Tényleg, mi volna, ha én is elindulnék egy saját weboldallal? Mi lenne, ha egy online vállalkozást indítanék?

Nos, ennek szellemében osztom meg veled nagy örömmel az Ungvári Dalma oldaláról készült rövid írásunkat. Dalma különleges lehetőséget biztosít a szépülni és megszépülni vágyó hölgyek számára. Fogadd szeretettel írásunkat a blogban.

Új WordPress oldal: Dalmarts.hu

A Dalmarts.hu oldala egy évek óta működő kozmetikai stúdiót képvisel. Az oldal fő szerepe, hogy megtalálják Dalma különleges szolgáltatásait azok a hölgyek, akik igényesek önmagukra és szeretnének szebbé válni.

A galériában bőségesen találhatsz példákat arra, hogy milyen változások történhetnek, Dalma kezei által. Természetesen ezt az oldalt is a Thrive Themes prémium bővítménycsomagja működteti, valamint egy időpontfoglaló rendszert is beállítottunk, hogy minél egyszerűbben lehessen jelentkezni.


Hogy az oldal mit képvisel, milyen értékeket tart szem előtt, és kinek szól, arról a tulajdonost, Ungvári Dalmát kérdeztük.

Mi az, amit képviselsz, miben tudsz segíteni az embereknek?

A szépséget, harmóniát, nőiességet és a “szép nő vagyok” érzését képviselem. Azt, hogy miként tudjuk előhozni a mindennapi reggeleinkből azt, hogy a napunk élettel telve és ragyogva induljon, ezáltal megváltoztatva az energiát körülötte. Hiszek abban, hogy csak szép nő létezik és ennek bizonyosságában érzem küldetésem. Nem csak kívül, hanem belül is. Test-lélek-szellem szentháromsága. Minden kezelésemen belül.

És ami még fontos! Mindig egy kis ajándékot adni , hogy a vendég örömmel és szívében csodákkal teli érzéssel induljon tőlem útjára! Mert az olyan jó… Olyan jó a léleknek, olyan jó a világnak.


Mi a saját személyes tapasztalatod vagy történeted, amely összefügg azzal, amit tanítasz?

Egyszerűen azt látom, hogy a hölgyek elkezdenek megváltozni. Kinyílnak, fény ragyog tekintetükben. Gyermeki mosolyt látok arcukon. Új szerelem talál rájuk. Gyermekáldásban részesülnek.

Egy ajtót nyitunk ki együtt, és onnantól tovább a vendég írja történetét.

Egy vicces példát szeretnék megosztani az olvasókkal.

Egy vendégem arcát sikerült úgy megváltoztatni, hogy amikor hazaért és belépett volna a számítógépes rendszerbe, egyszer csak  a számítógép kiírta, hogy arc nem ismerhető fel. Többször próbálkozott. A kódot sajnos nem tudták. A  férjének haza kellett menni, hogy orvosolja a problémát. 🙂


Mi a legnagyobb kihívás a munkádban?

Elrontott munkákat helyrehozni úgy hogy még az előnyös is legyen.


Mi okozza a legnagyobb örömöt számodra a munkádban?

A vendégek más energiaszintje. A ragyogásuk. Olyan mintha egy fehér fátylat húznának maguk után.


Ha segítened kellene az embereknek, de csak három tanácsot adhatnál nekik, akkor mi volna az?

A szív útját követni ( még akkor is , ha hülyeségnek tűnik ). Óriási boldogság van ebben. Ráadásul ezzel még másokon is tudunk segíteni. Hidd  el! Egy teli szívvel élő ember közelében öröm tartózkodni, és felragyogtat. Ha szívvel élünk, nem csak magunknak teszünk jót, hanem az egész emberiségen tudunk segíteni és példát mutatni.

Spontaneitás. Amikor intuíciónkra hallgatunk, isteni ajándékban lesz részünk. Csak próbáld ki.
Egyre felhívom figyelmed. A pillanat csak egyszer van, és ha nem döntesz hirtelen, azonnal bezáródik az ajtó. Éppen ezért van óriási értéke, hiszen a bátorságoddal és önMAGad felvállalásával fizetsz.

Saját felelősségvállalás. Mindent én hozok létre az életemben. A boldogság nem vagyon, földrajzi hely, politika, szerencse kérdése. Te magad hozod létre vagy taszítod el.
A nehéz, tanító helyzetek pedig értünk vannak. Ezt sose feledd! Próbálj meg eszközt csinálni az ilyen alkalmakból, amiket a táskádba betehetsz, és büszkén viheted tovább az értékét, ezzel gazdagítva bölcsességed.  Minden nehéz helyzetnél két kérdést tegyél fel magadnak:

  • Mi a jó nekem ebben, amit nem veszek észre?
  • Hogyan tudok ebből hatalmas előnyt kovácsolni, amit saját lelki fejlődésem érdekébe állíthatok?

Nagy örömünkre szolgál, hogy létrehozhattuk Dalmának a saját WordPress weboldalát. Ha meg akarod nézni te magad is, kattints a lenti linkre:


Ez is érdekelhet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Szívesen változtatnál? Iratkozz fel ingyenes sorozatunkra!

Hogyan keress pénzt azzal, amit szeretsz?

A WordPressFlow INGYENES hétrészes email sorozata

>