január 18

Sikerre Vezető Kft. – WordPress oldal a sikerre vezető út megtalálásáért

0  hozzászólás

A Sikerre Vezető Kft. oldalát 2021 második felében nyitottuk meg a nagyközönség felé. Az oldalra a letisztult kommunikáció és a professzionális tartalom jellemző. 

Ezt az oldalt is természetesen a Thrive Themes prémium bővítménycsomagja működteti. Az online tanfolyamokhoz a felületet a Thrive Apprentice biztosítja, amelyet 2021-ben újabb funkciókkal bővül.

Sikerre Vezető Kft.

Ha fontos számodra a magas szintű kommunikáció, vagy magad is keresed még az utat, amely a saját sikered felé vezet, jó szívvel ajánlom neked az alábbi blogbejegyzést.

A kérdéseimre Regensburger Tamás, a Sikerre Vezető Kft. ügyvezetője válaszol.

Mi az, amit képviselsz, miben tudsz segíteni az embereknek?

Ha kulcsszavakat kellene mondanom: karrier-építés, érvényesülés a munka világában, valamint az életben kitűzött célok elérésében.
Támogatom azokat az embereket, akiknek erre igényük van.

Pályafutásom során nagyon sok tehetséges, tenni akaró szakemberrel találkoztam. Jó látni, amikor valaki meg tudja valósítani az elképzeléseit.
Többször láttam viszont olyan helyzetet, amikor releváns tudással, nagy tapasztalattal bíró szakemberek nem tudják kihozni az adott helyzetből, vagy a munkahelyükből a maximumot, mert például kommunikációs akadályokba ütköznek.

Így a másik kulcsszó az üzleti kommunikáció: tárgyalástechnika, érvelés, megbeszélés szervezése és lebonyolítása, prezentációs technika, azok a területek, amiket a jelenlegi csoportos képzéseink lefednek.

Mindezek mellett egyéni fejlesztésre is van lehetőség teljesen egyedi igényekre szabva, attól függően, hogy éppen milyen élethelyzetben van az adott személy, ill. milyen feladattal kell megbirkóznia.

Csak a hosszútávon fenntartható eredményességben és korrektségben hiszek, ami egy olyan önfejlesztő spirált jelent a velem dolgozók számára, amivel egy ponton túl önmaguk tudják folytatni a számukra sikerre vezető úton való lépések megtételét. Ezért is kapta azt a nevet a cégünk, hogy Sikerre Vezető Kft.


Mi a saját személyes tapasztalatod vagy történeted, amely összefügg a küldetéseddel?

Több mint tizenöt éves vezetői múlttal rendelkezem. Ezt nagyobbrészt felsővezetői pozícióban töltöttem. Van rálátásom arra, mit jelent a munkahelyváltás, karrierépítés, valamint az érvényesüléssel kapcsolatos kihívás.

Amikor pályakezdőként kikerültem a munkaerőpiacra, nagyon küzdelmes időszakon mentem keresztül. Több évig tartott, míg meg tudtam kapaszkodni a szakmámban, és rengeteg kudarcból kellett tanulnom, hogy a saját céljaimat megvalósítsam.

Egyebek mellett ezt az elvesztegetett időt spórolhatják meg ügyfeleim a közös munka során.

De hogy hogy is kezdődött mindez?

Vezetőként felfigyeltem arra, hogy erőteljes inspirációt jelent számomra, ha tenni akaró tehetséges kollégákat tudok “kinevelni”, támogatni a közös munka során.

Ebből adódott az ötlet és a módszer, amire megalapítottuk a cégünket.

Képzési filozófiánk:
Tudás (alapozás, színészekkel felvett videókurzusokon keresztül), Gyakorlás (kontakt képzés alkalmával), Magabiztos alkalmazás, hiszen a fejlesztés csak akkor ér valamit, ha valós és használható tudásról beszélünk, amit a mindennapokban forintokra lehet váltani.

Ezzel együtt azt szoktam mondani: három szerelmem van:
- a családom
- a fejlesztői közreműködés
- valamint a logisztika, ellátásilánc-menedzsment.

Mi a legnagyobb kihívás a munkádban?

A legnehezebb azt megmutatni, hogy én nem egy coach vagyok, akitől, ha kellő mennyiségű órát vesz valaki, „egy csapásra megváltozik az élete”, illetve nem egy tréner, akivel marha jól érzi magát mindenki, jól eltelik a közösen töltött nap, viszont a munkájában semmit nem tud felhasználni a tanultakból.

Ez pontosan az az eset, hogy nem lehet ráhúzni mindenre ugyanazt a sapkát, ugyanazt a megoldást. Ezért közelítem meg onnan a kérdést - amit az élet minden területén feltehetünk magunknak -, hogy vajon mi tesz különbséget?

Mi tesz különbséget szakember és szakember között akár a munkahelyen, akár egy kiválasztási folyamatban?

Mi tesz különbséget munkahely és munkahely között, vagy vezető és vezető között?

Mi tesz különbséget fejlesztési program és fejlesztési program között vagy akár coach és coach között?

Napjainkban az idő az egyik legfontosabb és legértékesebb tényező.
Ami inkább jellemzi a munkámat, hogy nincs elvesztegetett idő! Nem célom, hogy minimum / (minél több) óraszámot adjak el az ügyfelemnek, vagy, hogy tele legyen a naptáram tréningekkel. Náluk az eredményesség alapköve az, hogy a velünk dolgozó ügyfelek érjék el a céljaikat, legyenek sikeresek! Mindig a legjobb és leginkább időtakarékos megoldást ajánljuk, az ügyfelünk pedig eldönti, hogy mit szeretne.


Mi a helyzet a cégekkel?

A portfóliónk vállalatok számára is tartogat megoldásokat.
Ebben a témában is a legfontosabb az idő és az eredményesség, ezért a testreszabott megoldások megvalósítása előtt történik egy alapos feltárás, felmérés, mely közös munka a cég által dedikált személlyel.

A másik téma, amivel szemmel látható eredmény érhető el, a kollégák kiválasztásához és megtartásához nyújtott megoldás, hiszen napjainkban ez az egyik legnagyobb kihívás a vállalatok számára.
Az eszköz a ProfileXT teszt, mely remek megoldás arra, hogy a megfelelő kollégát találja meg a munkáltató, ill. a munkavállaló tisztában legyen saját magával, a képességeivel. Jobban megérthető, ezáltal együttműködőbb lesz a csapat és még sorolhatnám.


Mi okozza a legnagyobb örömöt számodra a munkádban?

Az ügyfeleim sikere! Leírhatatlan erőt ad, amikor adott ügyfelem eléri a célját. Legyen az új munkahely, munkahelyváltás, vagy magasabb pozíció megszerzése, vagy akár egy fluktuáció megállítása egy cégnél akivel együtt dolgozom.

Ez tölt fel és visz előre a mindennapok során!
A legjobb, hogy ez a közös inspiráció az ügyfeleim oldalán is érződik az együttműködésünk során. Így lehet eredményesen haladni, mi több, ez az ő napjaikat is szebbé teszi! …és pont ez a dolog lényege!


Ha szeretnéd komolyabban is megismerni a Sikerre Vezető Kft. oldalát, akkor kattints a lenti linkre:


Ez is érdekelhet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Szívesen változtatnál? Iratkozz fel ingyenes sorozatunkra!

Hogyan keress pénzt azzal, amit szeretsz?

A WordPressFlow INGYENES hétrészes email sorozata

A hét levél témája:

  • Hogyan találj vissza önmagadhoz?
  • Hogyan fogj hozzá a hatalmasnak tűnő feladatokhoz?
  • Mire figyelj és mire nem, ha célba akarsz jutni?
  • Hogyan hajtsd a saját malmodra a vizet az internet segítségével?
  • Hogyan teremts bevételt a weboldaladdal?
  • Hogyan tedd hatékonnyá a weboldalad?
  • Mi a 7 legfontosabb dolog, ha egyre több bevételt akarsz teremteni a saját weboldaladdal?
>