december 19

Nemzetközi Shiatsu iskola – WordPress oldal a keleti orvoslás jegyében

0  hozzászólás

A shiatsu.hu weboldalával még 2021 elején készültünk el. Miközben egy weboldal elkészítése sokszor azért húzódik el, mert lassan készül el a szükséges tartalom, itt erről nem volt szó. Egy korábbi rendszerben létrehozott oldalt alakítottunk át ugyanis WordPress rendszerre, és bőséges tartalom állt a rendelkezésünkre.

Ebben az új rendszerben már az online tanfolyamok is teret kaphattak - és kaptak is. Az oldalon mindent megtalálhattok, ami a shiatsu-val és a do-in-nal kapcsolatos. Mindkét módszer igen izgalmas. 

Ezt az oldalt is természetesen a Thrive Themes prémium bővítménycsomagja működteti. Az online tanfolyamokhoz a felületet Thrive Apprentice biztosítja, amelyet nagy erőkkel fejlesztenek jelenleg is.

Nemzetközi Shiatsu Iskola

Ha érdekel a shiatsu és a do-in, olvasd el ezt a bejegyzést, amelyben Madocsai Eszter válaszol kérdéseinkre.

Mi az, amit képviselsz, miben tudsz segíteni az embereknek?

A shiatsu-terápiával és a shiatsu tanításával a keleti orvoslás és filozófia szemléletét képviselem. Ennek az üzenetei nagyon sokat segítenek a mai embernek a testi-lelki egészség megtartásához. Mélységesen hiszek az érintés erejében. Ez egy fontos kommunikációs csatorna, amely elvezet a belső harmónia megtalálásához. A Nemzetközi Shiatsu Iskola tanáraival és munkatársaival együtt  huszonhárom éve ezt képviseljük.


Mi a saját személyes tapasztalatod vagy történeted, amely összefügg azzal, amit tanítasz?

Az életemben megtörtént krízisekből és betegségekből a shiatsu segítségével tudtam felépülni. Egészen másként gondolnék egészségre, betegségre, gyógyulásra, öngyógyításra, ha nem éltem volna át súlyos, gyógyíthatatlannak hitt traumákat, ha nem kellett volna ezek közben újra értékelnem mindazt, amit korábban ezekről gondoltam.  

A tanításban a személyes tapasztalataim is megjelennek. Hitelesen, személyes meggyőződéssel tudom képviselni a shiatsu megtartó erejét, amihez hozzátartozik a keleti orvoslás egészleges és spirituális szemlélete. Rengeteg tapasztalatom van arról, milyen sok embernek segíti a fejlődését a shiatsu megközelítése, a családi  shiatsu kezelés megtanulása, vagy az egyéni shiatsu terápia.

Mi a legnagyobb kihívás a munkádban?

A huszonhárom év alatt, amióta az iskolát irányítom, mindig komoly kihívás volt számomra megtalálni a vezető szerepem olyan formáját, amely illik ahhoz a szellemiséghez, amit a tanításban is képviselünk. Sokszor nehéz volt a határozott vezetői szerepet egyeztetni az elfogadással. A helyzetemből fakadó felelősségvállalás mellett teret kell adni a kollégáim szempontjainak is. Ez a feladat  mind a mai napig folyamatos éberséget követel, de úgy érzem, sikerült egy olyan “családias” munkakapcsolatot megteremtenünk, amely egy szeretetteljes légkörben, a kölcsönös tiszteletre támaszkodva építhet kis közösségünk kreativitására.


Mi okozza a legnagyobb örömöt számodra a munkádban?

A személyesség, az emberi közelség mindig feltölt. A tanfolyamokon a résztvevők önismeretének fejlődését is nagy öröm látni, ahogy mindenkit személyesen megérint a shiatsu és a hozzá tartozó életszemlélet. Mindezeken túl talán az tölt el a legnagyobb örömmel, amikor igazi közösségek születését látom a tanfolyamokon. Az érintésen, a shiatsu szemléletén keresztül az évek során egyre közelebb kerülnek egymáshoz a tanítványaink. Ők korábban nem ismerték egymást, az élet különböző területeiről érkeztek, és a negyedik modul elvégzése vagy a shiatsu-gyógyász diploma átvételekor közeli barátokként, egyfajta spirituális közösség tagjaiként búcsúznak az iskolától. És az is nagy öröm számomra, hogy a férjemben olyan társra találtam, aki kezdettől fogva szívvel-lélekkel támogat mindenben, aki átsegített a krízishelyzeteken és aki mind a mai napig velem együtt építi a Nemzetközi Shiatsu Iskolát.


Ha segítened kellene az embereknek, de csak három tanácsot adhatnál nekik, akkor mi volna az?

A harmonikus élethez nagyon fontos az örömteli, rendszeres testmozgás, a tiszta önismeret és a jó alvás. 


Ha szeretnéd komolyabban is megismerni a Nemzetközi Shiatsu Iskola oldalát, akkor kattints a lenti linkre:


Ez is érdekelhet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Szívesen változtatnál? Iratkozz fel ingyenes sorozatunkra!

Hogyan keress pénzt azzal, amit szeretsz?

A WordPressFlow INGYENES hétrészes email sorozata

A hét levél témája:

  • Hogyan találj vissza önmagadhoz?
  • Hogyan fogj hozzá a hatalmasnak tűnő feladatokhoz?
  • Mire figyelj és mire nem, ha célba akarsz jutni?
  • Hogyan hajtsd a saját malmodra a vizet az internet segítségével?
  • Hogyan teremts bevételt a weboldaladdal?
  • Hogyan tedd hatékonnyá a weboldalad?
  • Mi a 7 legfontosabb dolog, ha egyre több bevételt akarsz teremteni a saját weboldaladdal?
>